teamleader-logo

Teamleader heeft een hart voor ondernemers: ze zijn onze raison d’être. We ondersteunen hen dagelijks bij hun administratieve uitdagingen met onze makkelijke all-in-one bedrijfssoftware. Maar Teamleader heeft ook een hart voor de koers. Want de koers en het ondernemerschap zijn eigenlijk niet zo verschillend. 

Net zoals wielrenners de grenzen van lichaam en geest verleggen om als eerste te eindigen, zetten ondernemers alles op alles om hun doelen te bereiken en van hun zaak een succes te maken. 

Net zoals Jonas Vingegaard of Demi Vollering niet in hun eentje de Tour de France winnen, is ook het ondernemerschap een collectieve inspanning. In het peloton moeten renners samenwerken om te versnellen en elkaar naar de zege te helpen. Op diezelfde manier is het succes van elk bedrijf een team effort, hoe klein of groot dat team ook is. 

En hoewel je soms een sprintje moet trekken om een deadline te halen, is ondernemen toch vooral een duursport. Het draait om uithoudingsvermogen en strategie. Een sterke geest in een gezond lichaam is cruciaal. Want ondernemers presteren beter als ze in topconditie zijn. 

Daarom zetten we daar bij Teamleader sterk op in. Met initiatieven als de Teamleader Crm Classics Tour, maar ook intern met sportinitiatieven voor onze collega’s, zoals een begeleid trainingstraject voor fietsen. Want samen sporten is niet alleen goed voor je gezondheid, het versterkt ook de teamgeest. 

Maar we juichen niet alleen toe vanaf de zijlijn. Teamleader is de helper van de koplopers, de ondernemers, zodat zij als eerste de finish halen.